Açıklama
Hindistan Cevizi Aromalı Buzlaş ve İce Slush Şurubu İçeceği.
Mevsiminde toplanmış ürünlerin kokusunu taşıyan Hindistan cevizi aromalı ice slush şurubumuz, Mersin’den Bursa’ya, İzmir’den Şanlıurfa’ya kadar ülkemizin dört bir yanında buzlaş veya karsambaç olarak keyifle tüketilir. 1+5 oranındaki hazırlanışıyla verimlilik sağlayan bu ice slush şurubu, doğal aroması ve yüksek enerji değeriyle sadece serinletmekle kalmaz, aynı zamanda spor öncesi ihtiyaç duyulan şeker desteğini de en lezzetli haliyle sunar.
Buzlaş Şurubu Hazırlanışı ve İşletme Kâr Analizi
- Hazırlanış ve Verimlilik:
1 litre buzlaş şurubu içeceğine 5 litre su eklenerek elde edilen 6 litrelik kar karışımı, 300 ml’lik standart ice slush bardaklarda 30-35 porsiyon ürün sağlar. Bu yüksek kıvam oranı, birim maliyeti minimum seviyeye indirerek işletmenizin kârlılık gücünü artırır. - Maksimum Kâr Oranı ve Kazanç:
Birim bardak, ürün, buzlaş makinesi elektrik gideri maliyeti maksimum 15 TL olan karlama ürününü, lokasyonunuza göre en düşük fiyattan 50 TL ile 60 TL arasında bile satış yapsanız yüksek kâr marjı elde edebilirsiniz. Tek bir koli şurup satışından elde edilen yaklaşık %400 net kâr, yatırımınızın hızla kazanca dönüşmesini sağlar. Buzlaş Şurubunun kâr marjı hesabı yaptığımız sayfamıza gitmek için tıklayınız. - Yöresel Çeşitlilik ve Enerji Değeri:
Türkiye’nin farklı bölgelerinde kasambaç, kar helvası veya buzlaş olarak bilinen bu ürün, el değmeden hijyenik koşullarda üretilir. İçerdiği yüksek şeker miktarı sayesinde özellikle sporcular için spor öncesi hızlı bir enerji ve kalori kaynağı olarak tercih edilmektedir. - Makine Sağlığı ve Teknik Avantaj:
Hazır şurup formundaki ürünümüz, buzlaş tozuna kıyasla makinenizin kazanında çok daha hızlı kar haline gelir. Bu durum, cihazınızın helezon ve motor parçalarının gereksiz yere yıpranmasını önleyerek, bakım maliyetlerinizi düşürür ve makinenizin kullanım ömrünü uzatır.













Seyfettin küçükdemir –
Bu ürünü çok metettiler bundan almak istiyorum Tşekkürler
İlhami yelkenli –
Slm ürünlerinizi severek kullanıyoruz. bu hindistan cevizi ((kokonat)),tan denemek istiyoruz diger ürünleriniz çok kaliteli umarım buda onlar kadar kalitelidir Teşekkür ederiz Firma olarak çok Başarılıdır Teşekkür ederiz şimdiden meyslush…
Abdoğ bakir –
Selamün aleyküm ben suriyeden geldim orda bu işi yapıyprdum istanbulda bu ürünü buldum kullanıyorum marka gayet iyi ve başarılı kom.tr olması biraz daha güven veriyor sordum 1998 yılında kurulmuş firma bütün ürünleri kullandım çok gözel ve ürün kalitesi 10 üzerinden on numara ben kullanıyorum kullanacaklarada tavsiye ederim.
Yusuf sefa balcı –
Ürünlerinizi hosk makina önerdi 3 yıldır kullanıyorum diyarbakır gibi bir yerde digerlerin hiç kalitesi yok. bütün müşteriler bana geliyor oda meslush markası sayesinde Teşekkür ederim Hayırlı bol müşteriler versin.
Kıraç durmaz –
Merhaba samsun,dan ben kıraç, Geçen yıl arkadaşım Çalışmış sizinle. Makina Satın Aldım. Sizden Ürünleride sipariş ettim Bütün Ürün alacaklara Tavsiyemdir gözünüz kapalı sipariş edebilirsini.